Cool Blue Outer Glow Pointer
Marţi, 2018-06-19, 2:43:51 AM
V-aţi autentificat ca, Vizitator | Grup "Vizitatori" | RSS

FILME ONLINE RADIO GHIMPAȚI | http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ !

Bine Ați Venit Pe Cel Mai Tare Site De Filme Seriale Online Subtitrate In Româna. Aici Găsesti Orce Cauți Tu! Cinema La Tine Acasă In Versiune HD în 3D ?Greu de Ucis - Die Hard (1988)Scurtă Descriere:
Această megaproducție care l-a transformat peste noapte într-un superstar pe Bruce Willis a fost cel mai vizionat film în 1988 cu încasări de peste 80 de milioane de dolari. Bruce Willis îl interpretează pe neconvenționalul detectiv newyorkez John McClane pe care destinul îl transformă în singura salvare a unui grup de ostatici, blocați într-un zgârie nori din Los Angeles, printre care se află și soția sa. Invocând motive politice, organizația teroristă care a pus stăpânire pe clădirea Nakatomi amenință autoritățile cu uciderea ostaticilor dacă acestea nu le soluționează revendicările. În fapt, organizația condusă de maleficul Hans Gruber (Alan Rickman) are două planuri: să fure 600 de milioane de dolari închiși într-un seif superperformant aflat în clădire și să lichideze toți ostaticii. Venit să se împace cu soția sa, Holly, care vrea să-i dea papucii, John McClane nici nu bănuiește ce-l așteaptă. El ajunge să fie singurul polițist care reușește să pătrundă în iadul din Nakatomi. Când află că și Holly (Bonnie Bedelia) este printre captivi, chestiunea devine una personală. Sfidând ordinele poliției din Los Angeles, John McClane, care nu se teme de nimic, ci - în mod ironic - doar de inălțimi, ia totul pe cont propriu. Confruntarea cu teroriștii - majoritatea niste bestii umane - are loc pe trei planuri: fizic, psihic și strategic. Tăiat, lovit, împușcat, deprimat, dar fără să-și piardă întunecatul și cinicul său simț al umorului, John McClane își va folosi viclenia, creierul și mușchii pentru a izbândi. Ajutorul său va fi sergentul Al Powell care îi va furniza informații utile din afara clădirii. Greu de ucis alternează tirul gloanțelor cu răsturnările de situație, excelând în efecte speciale și cascadorii, considerate de mulți unele dintre cele mai periculoase din istoria filmului. Fantastica presiune psihologică și vorbele de duh marca Bruce Willis dau sarea și piperul acestui thriller al cărui succes a determinat turnarea altor patru până în prezent. Producătorii filmului sunt aceiași care au realizat și Predator.

Pentru vizualizarea filmului fară întreruperi apăsați butonul pauză. În cazul în care viteza de internet este mai slabă puneți playerul pe pauză și asteptați să se încarce filmul cel puțin 5-10 minute! Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh și apoi reluați filmul de unde ați rămas. În cazul în care se încarcă greu, vă sfatuim să descărcați ultima versiune Flash player.


Titlul Original: Greu de Ucis - La jungla de Cristal - Die Hard
Premiat la: Oscar,VisionsVisions
Nominalizat la 4 premii: Golden Globes.
Regizor: John McTiernan
Scenarist: Steven E. de Souza, Jeb Stuart, Roderick Thorp
Producător: 20th Century Fox, Euro Entertainment Enterprises
Genul: Crimă, Actiune, Dramă, Aventură, Thriller
Lansat: În 15 Iulie 1988 În (România)
Subtitrat: În Limba Română
Durează: 131 de minute
Distribuție: (Bruce Willis, John McClane)
Bonnie Bedelia, Holly Gennero McClane
Alan Rickman, Hans Gruber
Robert Davi, Big Johnson, agent special FBI
Hart Bochner, Harry Ellis
Alexander Godunov, Karl
William Atherton, Richard Thornburg
James Shigeta, Joseph Yoshinobu Takagi
Clarence Gilyard Jr. Theo

 

Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Greu de Ucis - La jungla de Cristal - Die Hard (1988) Online Subtitrat în Română. HD Full
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Greu de Ucis - La jungla de Cristal - Die Hard (1988) Online Subtitrat în Română. HD Full
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Greu de Ucis - La jungla de Cristal - Die Hard (1988) Online Subtitrat în Română. HD Full
Estas Viendo - La jungla de Cristal - Die Hard (1988) Pelicula Online en Castellano Español
Estas Viendo - La jungla de Cristal - Die Hard (1988) Pelicula Online en Latino Español


Categorie: Acțiune | Adăugat de: comghimpati | Tags: Aventură, Dramă, Actiune, Thriller, Crimă
Vizualizari: 352 | Descărcări: 0 | Rating: 5.0/1Total comments: 0
avatar
Bine Ați Venit Pe Cel Mai Tare Site De Filme Seriale Online Subtitrate In Româna. Aici Găsesti Orce Cauți Tu! Cinema La Tine Acasă In Versiune HD în 3D ?
Radio-Ghimpați Contact  |  Ascultă Radio Live Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime  | Copyright © 2016 Radio Ghimpați Filme Online ! | Radio Ghimpați Filme Online Gratis ! | Site-ul Lui IulianCreati un site GRATIS promovarea online Sabloane si scripturi uCoz Certificat Web Sitemap|RSS LinkPro - Director Web

Vezi Cele mai bune Filme Online!, Filme subtitrate în Română, Filme gratis Online, Filme vechi, Cinema HD, Filme de Acțiune noi.
© 2016 Filme Online 2015 Radio-Ghimpați !   Radio-Ghimpați
Cinema Online, Vizualizare gratuită, Filme Seriale în Radio-Ghimpați, Filme vechi, Vezi Filme Românesti.
Vizionează Winnetou în Valea Morţii (1968) Vizionează Drumul Dragonului (1972) Vizionează Uriasul - Gigante (1956) Vizionează Niagara (1953) Vizionează CasaBlanca (1942) Vizionează Splendoare în Iarbă (1961) Vizionează Baahubali 2 - Finalul (2017) Vizionează Lumea de Dincolo (2017) Vizionează Kong Insula Craniilor (2017) Vizionează Mos Craciun si Spiridusii (1985)
Sper Să Vă Placă Aceste Filme Clasice Unele De Top

Promovare Site GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT
uCoz