Cool Blue Outer Glow Pointer
Marţi, 2018-06-19, 2:41:22 AM
V-aţi autentificat ca, Vizitator | Grup "Vizitatori" | RSS

FILME ONLINE RADIO GHIMPAȚI | http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ !

Bine Ați Venit Pe Cel Mai Tare Site De Filme Seriale Online Subtitrate In Româna. Aici Găsesti Orce Cauți Tu! Cinema La Tine Acasă In Versiune HD în 3D ?Regele Leu 2 Mândria lui SimbaScurtă Descriere:
Simba si Nala au o fiica, pe printesa Kiara. Prietenii regelui, Timon si Pumbaa, sunt cei insarcinati sa ii fie dadace, dar ea se strecoara cu usurinta de sub ochii lor si se aventureaza in locurile interzise. Acolo il cunoaste pe Kovu, un pui de leu care este fiul lui Zira, cea careia i-a fost intezis accesul la zona pentru ca l-a sprijinit pe Scar. Ea planuieste sa-l creasca pe Kovu ca sa-l rastoarne pe Simba de pe tron si sa devina regele Pamanturilor Mandre. "Regele Leu II" ("The Lion King II: Simba's Pride") este continuarea filmului de mare succes "Regele Leu", produs de Disney Toon Studios, regizat de Darrell Rooney și lansat de Walt Disney Pictures și Buena Vista Distribution pe 27 octombrie 1998 în Statele Unite. Faceți cunoștință cu Kiara, fiica lui Simba si Nala, și cu Kovu, fiul lui Scar și Zira, noii locuitori din regat, care au descoperit puterea "Somos um" - ceea ce înseamnă "dragoste". Kiara, care este în căutare de noi aventuri, îl întâlnește pe Kovu, care locuiește în Terenul Interzis, pentru că familia lui Scar a fost exilată după moartea acestuia. În timp ce încearcă să-și găsească locul în "the circle of life", Kiara și Kovu dezvoltă o relație specială, dar interzisă, și se luptă să o păstreze în ciuda rivalității dintre familii și în cele din urmă descoperă că ei pot fi singura șansă pentru ca pacea să domnească din nou între cele două familii, cu toate că misiunea lui Kovu era cea de a-l omorî pe Simba și de a-i lua locul pe tron. Și de data aceasta dragostea învinge.

Pentru vizualizarea filmului fară întreruperi apăsați butonul pauză. În cazul în care viteza de internet este mai slabă puneți playerul pe pauză și asteptați să se încarce filmul cel puțin 5-10 minute! Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh și apoi reluați filmul de unde ați rămas. În cazul în care se încarcă greu, vă sfatuim să descărcați ultima versiune Flash player.


Titlul Original: Regele Leu 2 Mândria lui Simba - The Lion King - Simba's Pride
Regizor: Rob LaDuca, Darrell Rooney, Rob LaDuca
Scenarist: Jenny Wingfield, Linda Voorhees, Robert Schooley
Producător: Walt Disney Pictures, Buena Vista Interantional
Genul: Aventură, Animație, Comedie, Familie, Dramă, Muzical
Lansat: În 27 Octombrie 1998 În (România)
Subtitrat: În Limba Română
Durează: 81 de minute
Interzis sub:
Distribuție: (Matthew Broderick, Adult Simba (voce))
Moira Kelly, Nala (voce)
Neve Campbell, Kiara (voce)
Liz Callaway, Adult Kiara (singing voice)
Michelle Horn, Young Kiara (voce)
Ashley Edner, Young Kiara (lion growls)
Charity Sanoy, Young Kiara (singing) (singing voice)
Suzanne Pleshette, Zira
Andy Dick, Nuka (voce)

Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Regele Leu 2 Mândria lui Simba - The Lion King 2 - Simba's Pride (1998) Dublat în Română. HD Full
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Regele Leu 2 Mândria lui Simba - The Lion King 2 - Simba's Pride (1998) Dublat în Română. HD Full
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Regele Leu 2 Mândria lui Simba - The Lion King 2 - Simba's Pride (1998) Dublat în Română. HD Full
Estas Viendo - El rey León 2 - El tesoro de Simba - The Lion King 2 - Simba's Pride (1998) Pelicula Online en Castellano Español
Estas Viendo - El rey León 2 - El tesoro de Simba - The Lion King 2 - Simba's Pride (1998) Pelicula Online en Latino Español
Estas Viendo - El rey León 2 - El tesoro de Simba - The Lion King 2 - Simba's Pride (1998) Pelicula Online Subtitulada en Español


Categorie: Animație | Adăugat de: comghimpati | Tags: Animație, Comedie, Muzical, Dramă, Familie, Aventură
Vizualizari: 40 | Descărcări: 0 | Rating: 5.0/1Total comments: 0
avatar
Bine Ați Venit Pe Cel Mai Tare Site De Filme Seriale Online Subtitrate In Româna. Aici Găsesti Orce Cauți Tu! Cinema La Tine Acasă In Versiune HD în 3D ?
Radio-Ghimpați Contact  |  Ascultă Radio Live Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime  | Copyright © 2016 Radio Ghimpați Filme Online ! | Radio Ghimpați Filme Online Gratis ! | Site-ul Lui IulianCreati un site GRATIS promovarea online Sabloane si scripturi uCoz Certificat Web Sitemap|RSS LinkPro - Director Web

Vezi Cele mai bune Filme Online!, Filme subtitrate în Română, Filme gratis Online, Filme vechi, Cinema HD, Filme de Acțiune noi.
© 2016 Filme Online 2015 Radio-Ghimpați !   Radio-Ghimpați
Cinema Online, Vizualizare gratuită, Filme Seriale în Radio-Ghimpați, Filme vechi, Vezi Filme Românesti.
Vizionează Winnetou în Valea Morţii (1968) Vizionează Drumul Dragonului (1972) Vizionează Uriasul - Gigante (1956) Vizionează Niagara (1953) Vizionează CasaBlanca (1942) Vizionează Splendoare în Iarbă (1961) Vizionează Baahubali 2 - Finalul (2017) Vizionează Lumea de Dincolo (2017) Vizionează Kong Insula Craniilor (2017) Vizionează Mos Craciun si Spiridusii (1985)
Sper Să Vă Placă Aceste Filme Clasice Unele De Top

Promovare Site GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT
uCoz