Cool Blue Outer Glow Pointer
Luni, 2018-05-21, 9:18:33 AM
V-aţi autentificat ca, Vizitator | Grup "Vizitatori" | RSS

FILME ONLINE RADIO GHIMPAȚI | http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ !

Bine Ați Venit Pe Cel Mai Tare Site De Filme Seriale Online Subtitrate In Româna. Aici Găsesti Orce Cauți Tu! Cinema La Tine Acasă In Versiune HD în 3D ?Rocky 6 - Rocky Balboa (2006)Scurtă Descriere:
Rocky Balboa exploreaza o perioada vulnerabila din viata unuia dintre cele mai mari legende ale Americii. Fost campion la box, Rocky este acum un vaduv ce conduce un mic restaurant in Philadelphia. Totul se schimba in momentul in care i se ofera ocazia de a intra din nou in ring pentru a-l confrunta pe actualul campion la categoria grea, Mason "The Line" Dixon. Va putea face oare fata acestei noi si extrem de dificile provocari? În urmă cu 30 de ani, Rocky Balboa (interpretat de Sylvester Stallone), era un individ fără viitor, angajatul unui cămătar dintr-o suburbie a Philadelphiei. Într-o bună zi, norocul îi surâde: are ocazia de a urca pe ringul de box pentru a-l înfrunta pe campionul en-titre Apollo Creed, având șanse de 1 la un milion. Curajul și perseverența lui Rocky, atât pe ring cât și în viață, au născut speranțe în sufletul a milioane de oameni. Azi, când gloria de odinioară a apus, Rocky își petrece serile povestind întâmplări din viața sa clienților restaurantului al cărui patron este - denumit "Adrian's", după fosta sa soție, decedată, pe care o plânge în tăcere. Fiul său, Robert (interpretat de Milo Ventimiglia) nu trece nici măcar să-l vadă, fiind prea ocupat să-și trăiască propria viață. Timpul și loviturile încasate l-au slăbit pe Rocky, i-au lăsat cicatrici, i-au deformat pumnii și i-au luat totul, în afară de istorioarele cu care-și întreține clienții. Însă, în adâncul sufletului, Rocky a rămas același – un luptător. Mason 'The Line' Dixon este campionul actual. În ochii publicului, singura sa trăsătură distinctivă este ușurința cu care și-a câștigat titlul. Având în vedere că nu s-a confruntat niciodată cu un adversar cu adevărat comparabil, chiar și fanii săi îl consideră un monstru plin de mușchi și lipsit de suflet, fără un real viitor în sport.

Pentru vizualizarea filmului fară întreruperi apăsați butonul pauză. În cazul în care viteza de internet este mai slabă puneți playerul pe pauză și asteptați să se încarce filmul cel puțin 5-10 minute! Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh și apoi reluați filmul de unde ați rămas. În cazul în care se încarcă greu, vă sfatuim să descărcați ultima versiune Flash player.


Titlul Original: Rocky 6 - Rocky Balboa
Regizor: Sylvester Stallone
Scenarist: Sylvester Stallone
Producător: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), TWENTIETH CENTURY FOX
Genul: Crimă, Actiune, Dramă, Aventură, Dragoste
Lansat: În 20 Decembrie 2006 În (România)
Subtitrat: În Limba Română
Durează: 86 de minute
Interzis sub:
Distribuție: (Sylvester Stallone, Rocky Balboa)
Burt Young, Paulie
Talia Shire, Adrian
Milo Ventimiglia, Rocky Jr.
Geraldine Hughes, Marie
James Francis Kelly III, Steps
Tony Burton, Duke
A.J. Benza, L.C
Henry G. Sanders, Martin

 

Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Rocky 6 - Rocky Balboa (2006) Online Subtitrat în Română. HD Full
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Rocky 6 - Rocky Balboa (2006) Online Subtitrat în Română. HD Full
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Rocky 6 - Rocky Balboa (2006) Online Subtitrat în Română. HD Full
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Rocky 6 - Rocky Balboa (2006) Online Subtitrat în Română. HD Full
Estas Viendo - Rocky 6 - Rocky Balboa (2006) Pelicula Online en Castellano Español
Estas Viendo - Rocky 6 - Rocky Balboa (2006) Pelicula Online en Latino Español
Estas Viendo - Rocky 6 - Rocky Balboa (2006) Pelicula Online Subtitulada en Español


Categorie: Clasice | Adăugat de: comghimpati | Tags: Actiune, Dramă, dragoste, Aventură, Crimă
Vizualizari: 246 | Descărcări: 0 | Rating: 5.0/1Total comments: 0
avatar
Bine Ați Venit Pe Cel Mai Tare Site De Filme Seriale Online Subtitrate In Româna. Aici Găsesti Orce Cauți Tu! Cinema La Tine Acasă In Versiune HD în 3D ?
Radio-Ghimpați Contact  |  Ascultă Radio Live Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime  | Copyright © 2016 Radio Ghimpați Filme Online ! | Radio Ghimpați Filme Online Gratis ! | Site-ul Lui IulianCreati un site GRATIS promovarea online Sabloane si scripturi uCoz Certificat Web Sitemap|RSS LinkPro - Director Web

Vezi Cele mai bune Filme Online!, Filme subtitrate în Română, Filme gratis Online, Filme vechi, Cinema HD, Filme de Acțiune noi.
© 2016 Filme Online 2015 Radio-Ghimpați !   Radio-Ghimpați
Cinema Online, Vizualizare gratuită, Filme Seriale în Radio-Ghimpați, Filme vechi, Vezi Filme Românesti.
Vizionează Winnetou în Valea Morţii (1968) Vizionează Drumul Dragonului (1972) Vizionează Uriasul - Gigante (1956) Vizionează Niagara (1953) Vizionează CasaBlanca (1942) Vizionează Splendoare în Iarbă (1961) Vizionează Baahubali 2 - Finalul (2017) Vizionează Lumea de Dincolo (2017) Vizionează Kong Insula Craniilor (2017) Vizionează Mos Craciun si Spiridusii (1985)
Sper Să Vă Placă Aceste Filme Clasice Unele De Top

Promovare Site GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT
uCoz