Cool Blue Outer Glow Pointer
Marţi, 2018-06-19, 2:47:29 AM
V-aţi autentificat ca, Vizitator | Grup "Vizitatori" | RSS

FILME ONLINE RADIO GHIMPAȚI | http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ !

Bine Ați Venit Pe Cel Mai Tare Site De Filme Seriale Online Subtitrate In Româna. Aici Găsesti Orce Cauți Tu! Cinema La Tine Acasă In Versiune HD în 3D ?Romulus şi Remus (1961)Scurtă Descriere:
O reușită punere în scenă de către Sergio Corbucci a frumoasei și dramaticei legende din mitologia romană a celor doi frați Romulus (Steve Reeves ) și Remus (Gordon Scott), fondatorii tradiționali ai Romei. Povestea surprinde pe Rhea (Laura Solari) care naște doi băieți gemeni, fiii lui Marte, zeul războiului. Unchiul copiilor considerand că cei doi copii sunt o amenințare pentru tronul sau, devine furios, o întemnițează pe Rhea, ordonând moartea gemenilor prin înec. Servitorul căruia i-a fost încredințat ordinul de a ucide gemenii nu a putut face asta, a plasat pe cei doi într-un leagăn și l-a eliberat pe malurile fluviului Tibru. Romulus și Remus sunt salvați de către zeul râurilor, Tiberinus, care îi plasează pe Dealul Palatin. Acolo sunt îngrijiți de către o lupoaică. Romulus și Remus sunt apoi descoperiți de către Faustulus, un păstor al lui Amulius, care duce copiii la casa sa. Faustulus și soția sa, Acca Larenția, cresc băieții ca și cum ar fi ai lor. Baieții se fac mari si frumoși, curajoși si îndrăzneți, iubiți de saracii pe care îi ajutau, îndrăgostiți de două femei superbe si curajoase ca ei: Julia (Virna Lisi) si Tarpeja (Ornella Vanoni), luptau cu tenacitate pentru adevar și primesc coroana orașului pe care o refuză la auzul faptului că bunicul lor traiește. Odată cu sosirea celor doi la Coloana Palatina, fiecare din ei vrea să preia conducerea și să întemeieze orașul pe coline diferite. Între ei intervin disensiuni, trădarea își spune cuvântul aducând cu sine finalul dramatic.

Pentru vizualizarea filmului fară întreruperi apăsați butonul pauză. În cazul în care viteza de internet este mai slabă puneți playerul pe pauză și asteptați să se încarce filmul cel puțin 5-10 minute! Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh și apoi reluați filmul de unde ați rămas. În cazul în care se încarcă greu, vă sfatuim să descărcați ultima versiune Flash player.


Titlul Original: Romulus şi Remus - Romolo e Remo - Duel of the Titans - Rómulo y Remo
Regizor: Sergio Corbucci
Scenarist: Duccio Tessari, Franco Rossetti, Sergio Prosperi
Producător: Titanus, Ajace Produzioni Cinematografiche
Genul: Crimă, Actiune, Aventură, Dramă, Razboi, Istoric
Lansat: În 04 Iunie 1961 În (România)
Subtitrat: În Limba Română
Durează: 95 de minute
Distribuție: (Steve Reeves, Romulus)
Gordon Scott, Remus
Virna Lisi, Julia
Laura Solari, Rea Silvia
Massimo Girotti, Tazio
Jacques Sernas, Curzio
Giovanni Di Benedetto, Soldat
Piero Lulli, Sulpicius
Benito Stefanelli, Soldat
Enrico Glori, Preot
Franco Volpi, Amulio

 

Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Romulus şi Remus - Romolo e Remo - Duel of the Titans - Rómulo y Remo (1961) Online Subtitrat în Română. HD Full
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Romulus şi Remus - Romolo e Remo - Duel of the Titans - Rómulo y Remo (1961) Online Subtitrat în Română. HD Full
Estas Viendo - (2016) Pelicula Online en Castellano Español
 
Estas Viendo - (2016) Pelicula Online en Latino Español
 
Estas Viendo - (2016) Pelicula Online Subtitulada en Español
 


Categorie: Clasice | Adăugat de: comghimpati | Tags: razboi, Dramă, Actiune, Istoric, Aventură, Crimă
Vizualizari: 444 | Descărcări: 0 | Rating: 5.0/1Total comments: 0
avatar
Bine Ați Venit Pe Cel Mai Tare Site De Filme Seriale Online Subtitrate In Româna. Aici Găsesti Orce Cauți Tu! Cinema La Tine Acasă In Versiune HD în 3D ?
Radio-Ghimpați Contact  |  Ascultă Radio Live Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime  | Copyright © 2016 Radio Ghimpați Filme Online ! | Radio Ghimpați Filme Online Gratis ! | Site-ul Lui IulianCreati un site GRATIS promovarea online Sabloane si scripturi uCoz Certificat Web Sitemap|RSS LinkPro - Director Web

Vezi Cele mai bune Filme Online!, Filme subtitrate în Română, Filme gratis Online, Filme vechi, Cinema HD, Filme de Acțiune noi.
© 2016 Filme Online 2015 Radio-Ghimpați !   Radio-Ghimpați
Cinema Online, Vizualizare gratuită, Filme Seriale în Radio-Ghimpați, Filme vechi, Vezi Filme Românesti.
Vizionează Winnetou în Valea Morţii (1968) Vizionează Drumul Dragonului (1972) Vizionează Uriasul - Gigante (1956) Vizionează Niagara (1953) Vizionează CasaBlanca (1942) Vizionează Splendoare în Iarbă (1961) Vizionează Baahubali 2 - Finalul (2017) Vizionează Lumea de Dincolo (2017) Vizionează Kong Insula Craniilor (2017) Vizionează Mos Craciun si Spiridusii (1985)
Sper Să Vă Placă Aceste Filme Clasice Unele De Top

Promovare Site GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT
uCoz