Cool Blue Outer Glow Pointer
Luni, 2018-05-21, 9:21:37 AM
V-aţi autentificat ca, Vizitator | Grup "Vizitatori" | RSS

FILME ONLINE RADIO GHIMPAȚI | http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ !

Bine Ați Venit Pe Cel Mai Tare Site De Filme Seriale Online Subtitrate In Româna. Aici Găsesti Orce Cauți Tu! Cinema La Tine Acasă In Versiune HD în 3D ?Trei Aventurierii (1967)Scurtă Descriere:
Un fost pilot, ramas fara licenta de zbor dupa tentativa de a trece cu avionul pe sub Arcul de Triumf din Paris, cel mai bun prieten al acestuia si o tanara pictorita pleaca spre Congo, in aventura vietii lor: localizarea epavei unui avion, incarcat – se pare – cu o fabuloasa comoara. Din pacate, cei trei sunt urmariti de un grup de banditi, care vor comoara pentru ei. Roland şi Manu sunt prieteni de o viaţă, amândoi fiind doi aventurieri, mereu în căutarea unor noi locuri de descoperit. Manu este pilot, iar o glumă prost regizată îl va face să rămână fără permisul de zbor. Laetitia este o prietenă a celor doi, pictoriţă în timpul liber, visează la o viaţă fără griji pe malul mării, într-o căsuţă cochetă. Cei trei vor afla de o comoară, ascunsă undeva în Congo, la bordul epavei unui avion prăbuşit în ocean. Astfel că cei trei, fără a se gândi de două ori la eventualele consecinţe, vor pleca spre Congo. Din păcate însă, ei nu sunt singurii care ştiu amănunte despre comoară. O bandă de bandiţi sunt şi ei în căutarea aceleiaşi comori, şi se pare că sunt decişi să pună mâna pe ea cu orice preţ.

Pentru vizualizarea filmului fară întreruperi apăsați butonul pauză. În cazul în care viteza de internet este mai slabă puneți playerul pe pauză și asteptați să se încarce filmul cel puțin 5-10 minute! Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh și apoi reluați filmul de unde ați rămas. În cazul în care se încarcă greu, vă sfatuim să descărcați ultima versiune Flash player.


Titlul Original: Aventurierii - Los aventureros - The Last Adventure - Les aventuriers
Regizor: Robert Enrico
Scenarist: Pierre Pelegri, José Giovanni, Robert Enrico
Producător: CGIC, Compagnia Generale Finanziaria Cinematografica, Société Nouvelle de Cinématographie (SNC)
Genul: Actiune, Dragoste, Dramă, Romantic, Thriller, Aventură
Lansat: În 19 Februarie 1969 În (România)
Subtitrat: În Limba Română
Durează: 112 de minute
Distribuție: (Alain Delon, Manu)
Lino Ventura, Lino Ventura
Joanna Shimkus, Laetitia
Serge Reggiani, Le pilote/Pilot
Paul Crauchet, L'assureur
Hans Meyer, Le mercenaire
Valery Inkijinoff, Kyobaski, le producteur
Jean Darie
Irene Tunc, La secrétaire de Kyobaski

 

Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Aventurierii - Los aventureros - The Last Adventure - Les aventuriers (1967) Subtitrat in Romana Online Subtitrat în Română. HD Full
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Aventurierii - Los aventureros - The Last Adventure - Les aventuriers (1967) Subtitrat in RomanaOnline Subtitrat în Română. HD Full
Estas Viendo - Los Aventureros - The Last Adventure - Les aventuriers (1967) Pelicula Online en Castellano Español
Estas Viendo - Los Aventureros - The Last Adventure - Les aventuriers (1967) Pelicula Online en Latino Español
Estas Viendo - Los Aventureros - The Last Adventure - Les aventuriers (1967) Pelicula Online en Castellano Español


Categorie: Clasice | Adăugat de: comghimpati | Tags: Romantic, Dramă, Actiune, dragoste, Aventură, Thriller
Vizualizari: 533 | Descărcări: 0 | Rating: 5.0/1Total comments: 0
avatar
Bine Ați Venit Pe Cel Mai Tare Site De Filme Seriale Online Subtitrate In Româna. Aici Găsesti Orce Cauți Tu! Cinema La Tine Acasă In Versiune HD în 3D ?
Radio-Ghimpați Contact  |  Ascultă Radio Live Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime  | Copyright © 2016 Radio Ghimpați Filme Online ! | Radio Ghimpați Filme Online Gratis ! | Site-ul Lui IulianCreati un site GRATIS promovarea online Sabloane si scripturi uCoz Certificat Web Sitemap|RSS LinkPro - Director Web

Vezi Cele mai bune Filme Online!, Filme subtitrate în Română, Filme gratis Online, Filme vechi, Cinema HD, Filme de Acțiune noi.
© 2016 Filme Online 2015 Radio-Ghimpați !   Radio-Ghimpați
Cinema Online, Vizualizare gratuită, Filme Seriale în Radio-Ghimpați, Filme vechi, Vezi Filme Românesti.
Vizionează Winnetou în Valea Morţii (1968) Vizionează Drumul Dragonului (1972) Vizionează Uriasul - Gigante (1956) Vizionează Niagara (1953) Vizionează CasaBlanca (1942) Vizionează Splendoare în Iarbă (1961) Vizionează Baahubali 2 - Finalul (2017) Vizionează Lumea de Dincolo (2017) Vizionează Kong Insula Craniilor (2017) Vizionează Mos Craciun si Spiridusii (1985)
Sper Să Vă Placă Aceste Filme Clasice Unele De Top

Promovare Site GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT
uCoz