Cool Blue Outer Glow Pointer
Marţi, 2018-06-19, 2:41:05 AM
V-aţi autentificat ca, Vizitator | Grup "Vizitatori" | RSS

FILME ONLINE RADIO GHIMPAȚI | http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ !

Bine Ați Venit Pe Cel Mai Tare Site De Filme Seriale Online Subtitrate In Româna. Aici Găsesti Orce Cauți Tu! Cinema La Tine Acasă In Versiune HD în 3D ?Cu mâinile Curate (1972)Scurtă Descriere:
Al Doilea Război Mondial se termină cu victoria aliaţilor împotriva Puterilor Axei. În România, Partidul Comunist Român preia puterea. Omul partidului, Popa, îl pune comisar-sef pe Roman, omul lor. Înaintea lui, secţia fusese condusă de Patrulea. Tot acolo, era şi comisarul Miclovan, omul ce avea propria-i lege. Au loc jafuri de bijuterii, lupte între bande, crime, execuţii stradale. Roman caută sprijin , chiar în hoţul Oarcă. Simte că nu toţi miliţienii sunt cinstiţi.... Scorţea şi organizaţia "Oastea Domnului" dau jafuri şi oferă hainele furate săracilor, pe care apoi le confiscă miliţia, dezaprobată de populaţie . Mafia locală îşi face de cap, iar Roman decide să lupte cu orice mijloace împotriva lor. Comisarul Roman (Ilarion Ciobanu) si colegul sau, Miclovan (Sergiu Nicolaescu), sunt nevoiti sa lupte impotriva crimei organizate aparute in Bucuresti dupa incheierea razboiului. Metodele rigide ale lui Roman se vad deseori completate de cele neortodoxe ale lui Miclovan. Tot ce isi doresc ei este ca, in final, sa ramana cu mainile curate. Filmul care a lansat cea mai cunoscuta serie de actiune din cinematografia romaneasca - seria Comisarului. "Cu miinile curate" este unul dintre cele mai cunoscute filme realizate de Sergiu Nicolaescu. Adevarat thriller al cinematografiei romanesti, filmul imbina caracteristicile genului politist cu intriga de tip politic. Filmul a creat o galerie de personaje antologice dintre care demne de mentionat sunt Miclovan, Semaca, Lascarica. "Cu prestigiul sifonat ... Securitatea avea nevoie de recoafarea mitului ei. Functia aceasta urma sa fie indeplinita ... si de filmele cu gangsteri si cu justitiari politisti ... cu un succes de casa preliminat si cu o functie manipulatorie asigurata" (Bujor T. Ripeanu). Apărut în 1972, "Cu mâinile curate" deschide celebra serie a policierurilor lui Sergiu Nicolaescu. Acțiunea se desfășoară în 1945 când, pe fondul războiului și al sărăciei tot mai accentuate, în țară nivelul criminalității atinsese cote alarmante. Roman (Ilarion Ciobanu) este un proaspăt polițist, fost comunist ilegalist, numit la conducerea uneia dintre cele mai "fierbinți" secții de poliție din Capitală. Lipsit de experiență, el apelează la ajutorul comisarului Miclovan (Sergiu Nicolaescu), un polițist cu metode neconvenționale și cu o afecțiune fără limite față de revolverul său Smith&Wesson. Cu scene de acțiune și cascadorii în stil hollywoodian, "Cu mâinile curate" e un film care entuziasmează și amuză la fel de tare ca acum peste 40 de ani și care a creat personaje de neuitat din care îi amintim doar pe Semaca și Lăscărică.

Pentru vizualizarea filmului fară întreruperi apăsați butonul pauză. În cazul în care viteza de internet este mai slabă puneți playerul pe pauză și asteptați să se încarce filmul cel puțin 5-10 minute! Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh și apoi reluați filmul de unde ați rămas. În cazul în care se încarcă greu, vă sfatuim să descărcați ultima versiune Flash player.


Titlul Original: Cu mâinile Curate - Con las manos Limpias - With Clean Hands
Regizor: Sergiu Nicolaescu
Scenarist: Petre Salcudeanu, Titus Popovici
Producător: Studioul Cinematografic Bucuresti, Euro Entertainment Enterprises
Genul: Crimă, Actiune, Dramă, Aventură, Thriller, Clasice
Lansat: În 30 Octombrie 1972 În (România)
Subtitrat: În Limba Română
Durează: 95 de minute
Interzis sub:
Distribuție: (Sergiu Nicolaescu, comisarul Tudor Miclovan)
Ilarion Ciobanu, comisarul-sef Mihai Roman
George Constantin, seful banditilor Semaca
Corina Chiriac, Cântäreata
Gheorghe Dinică, banditul Lascarica
Jean Lorin Florescu, Bleoarcä
Monica Ghiuta, sotia lui Patulea
Alexandru Dobrescu, comisarul Stefan Patulea
Cornel Gîrbea, Burdujel
Mihai Mereuta, Schiopu
Stefan Mihailescu-Braila, banditul Buciurliga
Sebastian Papaiani, informatorul Oarca
Emanoil Petrut, Popa
Mircea Pascu, Pascu
Dorin Dron, Scortea
Stelian Cremenciuc, Omul lui Scortea
Cristian Șofron, fiul lui Stefan Patulea
Aimee Iacobescu, Charlotte
Florin Scărlătescu, Lemberg

Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Cu mâinile Curate - With Clean Hands (1972) Online în Română. HD Full
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Cu mâinile Curate - With Clean Hands (1972) Online în Română. HD Full
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Cu mâinile Curate - With Clean Hands (1972) Online în Română. HD Full
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Cu mâinile Curate - Con las manos Limpias (1972) Online Subtitrat en Español. HD Full
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Cu mâinile Curate - With Clean Hands (1972) Online Subtitrat en Eng. HD Full


Categorie: Românesti | Adăugat de: comghimpati | Tags: Aventură, Clasice, Actiune, Thriller, Crimă, Dramă
Vizualizari: 32 | Descărcări: 0 | Rating: 5.0/1Total comments: 0
avatar
Bine Ați Venit Pe Cel Mai Tare Site De Filme Seriale Online Subtitrate In Româna. Aici Găsesti Orce Cauți Tu! Cinema La Tine Acasă In Versiune HD în 3D ?
Radio-Ghimpați Contact  |  Ascultă Radio Live Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime  | Copyright © 2016 Radio Ghimpați Filme Online ! | Radio Ghimpați Filme Online Gratis ! | Site-ul Lui IulianCreati un site GRATIS promovarea online Sabloane si scripturi uCoz Certificat Web Sitemap|RSS LinkPro - Director Web

Vezi Cele mai bune Filme Online!, Filme subtitrate în Română, Filme gratis Online, Filme vechi, Cinema HD, Filme de Acțiune noi.
© 2016 Filme Online 2015 Radio-Ghimpați !   Radio-Ghimpați
Cinema Online, Vizualizare gratuită, Filme Seriale în Radio-Ghimpați, Filme vechi, Vezi Filme Românesti.
Vizionează Winnetou în Valea Morţii (1968) Vizionează Drumul Dragonului (1972) Vizionează Uriasul - Gigante (1956) Vizionează Niagara (1953) Vizionează CasaBlanca (1942) Vizionează Splendoare în Iarbă (1961) Vizionează Baahubali 2 - Finalul (2017) Vizionează Lumea de Dincolo (2017) Vizionează Kong Insula Craniilor (2017) Vizionează Mos Craciun si Spiridusii (1985)
Sper Să Vă Placă Aceste Filme Clasice Unele De Top

Promovare Site GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT
uCoz