Cool Blue Outer Glow Pointer
Luni, 2018-05-21, 9:21:29 AM
V-aţi autentificat ca, Vizitator | Grup "Vizitatori" | RSS

FILME ONLINE RADIO GHIMPAȚI | http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ !

Bine Ați Venit Pe Cel Mai Tare Site De Filme Seriale Online Subtitrate In Româna. Aici Găsesti Orce Cauți Tu! Cinema La Tine Acasă In Versiune HD în 3D ?Dacii - The Dacians (1966)Scurtă Descriere:
Decebal (Amza Pellea) este dispus să facă sacrificiul suprem pentru a păstra integritatea poporului său. Fiul său, Cotyso (Alexandru Herescu), este dăruit zeilor spre disperarea lui Decebal și a fiicei sale, Meda. Septimius Severus (Pierre Brice), un tânăr roman devotat țării sale adoptive, va fi pus să aleagă între originile sale de sânge și cultura în care a fost crescut. Filmul de debut în lungmetraj al lui Sergiu Nicolaescu. "1963. Buftea. Cornea, directorul studioului, intelectual și politruc de profesie, mă intreabă: "Ați dori să faceți un film de ficțiune, aveți o preferință?" Am răspuns destul de timid: "Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război - Camil Petrescu". Era un roman care mă impresionase: război, dragoste, gelozie... "Camil Petrescu? Bună idee, dar de ce nu faci Patul lui Procust?" Înțelegând că îmi pierdeam vremea, i-am răspuns: "Pentru că nu cred că un astfel de film se poate face astăzi în România." "Poate un film istoric....", am îndrâznit eu. "Cam la ce te-ai gândit?" "Să zicem Ștefan cel Mare." "Imposibil! Îl face Mircea Drăgan." "Atunci Mihai Viteazul..." "Imposibil, îl face Mihnea Gheorghiu.", a venit prompt răspunsul. "Traian și Decebal?" Tovarășul consultă o hârtie pe care avea planurile următoarelor patru cincinale. "Imposibil, îl face Mircea Drăgan în 1985." "Atunci Dacii", am încheiat eu. Încurcătură. Dacii nu erau pe lista "cincinalurilor". 1965. Paris. Henry Deutschmeister, unul dintre cei mai importanți producători din Franța, evreu român născut la Brăila, mare și adevărat patriot, mă întreabă: "Vrei să faci un film de ficțiune, domnule Nicolaescu?" "Da. Un film în costume, Dacii." "De acord", a răspuns sec... și am făcut filmul, o coproducție româno-franceză cu actorii Pierre Brice, Georges Marchal, Marie Jose Nat. În curând se vor împlini 40 de ani de la premiera filmului... debutul meu... care a fost totodată și cel mai mare succes de public din România, prima manifestare publică de patriotism românesc, îndrăznesc sa spun. Doi ani mai târziu, în 1967, I. Gh. Maurer îmi mărturisea că succesul de public al filmului l-a convins pe Gheorghiu Dej și pe el că "ceva" se poate schimba în politica României. Sunt foarte mândru că prin debutul meu am redeschis drumul naționalismului românesc" (Sergiu Nicolaescu). "Violența unor faze de montaj, cu figuri și corpuri însângerate, străpunse de sulițe și săgeți, o dinamică a cadrului remarcabilă, susțin ritmul spectacolului și apără filmul de ilustrativism". Valerian Sava - 1966 (Cinema).

Pentru vizualizarea filmului fară întreruperi apăsați butonul pauză. În cazul în care viteza de internet este mai slabă puneți playerul pe pauză și asteptați să se încarce filmul cel puțin 5-10 minute! Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh și apoi reluați filmul de unde ați rămas. În cazul în care se încarcă greu, vă sfatuim să descărcați ultima versiune Flash player.


Titlul Original: Dacii - The Dacians
Premiat la: Oscar,
Nominalizat la: Golden Globes.
Regizor: Sergiu Nicolaescu
Scenarist: Titus Popovici, Jacques Rémy, Jacques Rémy
Producător: Studioul Cinematografic Bucuresti / Franco-London Film
Genul: Istoric, Război, Crimă, Actiune, Dramă, Aventură
Lansat: În 04 Octombrie 1966 În (România)
Subtitrat: În Limba Română
Durează: 92 de minute
Interzis sub:
Distribuție: (Amza Pellea, Decebal)
Pierre Brice, generalul Septimius Severus
Marie Jose Nat, Meda
Geo Barton
Emil Botta, Grand Priest
Sergiu Nicolaescu, Marcus
Gheorghe Dinică, dublaj voce Fuscus
Ștefan Iordache, dublaj voce Cotyso
Ion Besoiu, dublaj voce
Mircea Albulescu, Oluper
Emanoil Petruț, dublaj voce
György Kovács, Domitien
Alexandru Herescu, Cotyso
Georges Marchal, Fuscus

Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Dacii - The Dacians (1966) Online Subtitrat în Română. HD Full
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Dacii - The Dacians (1966) Online Subtitrat în Română. HD Full
 
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Dacii - The Dacians (1966) Online Subtitrat în Română. HD Full
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Dacii - The Dacians (1966) Online Subtitrat în Română. HD Full
Estas Viendo - Los Dacios - Dacii (1966) HD Pelicula Online Subtitulada en Español


Categorie: Românesti | Adăugat de: comghimpati | Tags: Război, Crimă, Dramă, Istoric, Aventură, Actiune
Vizualizari: 132 | Descărcări: 0 | Rating: 5.0/1Total comments: 0
avatar
Bine Ați Venit Pe Cel Mai Tare Site De Filme Seriale Online Subtitrate In Româna. Aici Găsesti Orce Cauți Tu! Cinema La Tine Acasă In Versiune HD în 3D ?
Radio-Ghimpați Contact  |  Ascultă Radio Live Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime  | Copyright © 2016 Radio Ghimpați Filme Online ! | Radio Ghimpați Filme Online Gratis ! | Site-ul Lui IulianCreati un site GRATIS promovarea online Sabloane si scripturi uCoz Certificat Web Sitemap|RSS LinkPro - Director Web

Vezi Cele mai bune Filme Online!, Filme subtitrate în Română, Filme gratis Online, Filme vechi, Cinema HD, Filme de Acțiune noi.
© 2016 Filme Online 2015 Radio-Ghimpați !   Radio-Ghimpați
Cinema Online, Vizualizare gratuită, Filme Seriale în Radio-Ghimpați, Filme vechi, Vezi Filme Românesti.
Vizionează Winnetou în Valea Morţii (1968) Vizionează Drumul Dragonului (1972) Vizionează Uriasul - Gigante (1956) Vizionează Niagara (1953) Vizionează CasaBlanca (1942) Vizionează Splendoare în Iarbă (1961) Vizionează Baahubali 2 - Finalul (2017) Vizionează Lumea de Dincolo (2017) Vizionează Kong Insula Craniilor (2017) Vizionează Mos Craciun si Spiridusii (1985)
Sper Să Vă Placă Aceste Filme Clasice Unele De Top

Promovare Site GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT
uCoz