Marţi, 2018-08-14, 3:59:41 PM
V-aţi autentificat ca, Vizitator | Grup "Vizitatori" | RSS

FILME ONLINE RADIO GHIMPAȚI | http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ !

Bine Ați Venit Pe Cel Mai Tare Site De Filme Seriale Online Subtitrate In Româna. Aici Găsesti Orce Cauți Tu! Cinema La Tine Acasă In Versiune HD în 3D ?Old Surehand 1. Teil (1965)Scurtă Descriere:
Odată cu împlinirea a zece ani de la fondarea orașului Mason City, mai marii tinerei citadele organizează o zi festivă. Cu această ocazie își fac apariția în oraș pe lângă oameni binevoitori și oameni căutați de lege. Tot acum intră în oraș și John Garden, alias Old Surehand, care este pe urmele asasinului fratelui său, Paul Garden. În localul din Mason City își face apariția și ,,Generalul'', un om mârșav și alunecos, fost ofițer, în prezent izgonit din armată. Așa că, profitând de niște neînțelegeri dintre indienii comanche și albi, el îl ucide pe fiul căpeteniei comanchilor, adâncind prăpastia dintre albi și pieile roșii. Mai mult de atât, îl mai ucide și pe Ben O'Brian, un localnic guraliv și bețiv, căruia îi fură o hartă care localiza o mină de aur. Acestea sunt niște probleme față de care Old Surehand nu poate fi indiferent, fiind un pacifist dar și un dușman al celor care încalcă legea.

Pentru vizualizarea filmului fară întreruperi apăsați butonul pauză. În cazul în care viteza de internet este mai slabă puneți playerul pe pauză și asteptați să se încarce filmul cel puțin 5-10 minute! Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh și apoi reluați filmul de unde ați rămas. În cazul în care se încarcă greu, vă sfatuim să descărcați ultima versiune Flash player.


Titlul Original: Justiciero de Kansas - La frontera en Llamas - Old Surehand 1. Teil (Flaming Frontier)
Regizor: Alfred Vohrer
Scenarist: Karl May, Fred Denger, Eberhard Keindorff
Producător: Constantin Film
Genul: Crimă, Actiune, Dramă, Aventură, Clasice
Lansat: În 14 December 1965 În (România)
Subtitrat: În Limba Română
Durează: 90 de minute
Distribuție: (Stewart Granger, Old Surehand)
Pierre Brice, Winnetou
Terence Hill, Toby
Letícia Román, Judith
Larry Pennell, Gen. Jack O'Neal
Milan Srdoc, Old Wabble
Wolfgang Lukschy, Dick Edwards
Erik Schumann, Capt. Miller
Velimir 'Bata' Zivojinovic, Jim Potter

 

Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Old Surehand 1. Teil (Flaming Frontier) (1965) GER Online Subtitrat în Română. HD Full
Vă mulțumim că ați ales - Site-ul nostru - http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ - Vizionare Plăcută !
Old Surehand 1. Teil (Flaming Frontier) (1965) GER Online Subtitrat în Română. HD Full
Estas Viendo - Justiciero de Kansas - La frontera en Llamas - Old Surehand 1. Teil (Flaming Frontier) (1965) Pelicula Online en Castellano Español
Estas Viendo - Justiciero de Kansas - La frontera en Llamas - Old Surehand 1. Teil (Flaming Frontier) (1965) Pelicula Online en Latino Español


Categorie: Western | Adăugat de: comghimpati | Tags: Dramă, Actiune, Clasice, Aventură, Crimă
Vizualizari: 514 | Descărcări: 0 | Rating: 5.0/1Total comments: 0
avatar
Bine Ați Venit Pe Cel Mai Tare Site De Filme Seriale Online Subtitrate In Româna. Aici Găsesti Orce Cauți Tu! Cinema La Tine Acasă In Versiune HD în 3D ?
Radio-Ghimpați Contact  |  Ascultă Radio Live Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime  | Copyright © 2016 Radio Ghimpați Filme Online ! | Radio Ghimpați Filme Online Gratis ! | Site-ul Lui IulianCreati un site GRATIS promovarea online Sabloane si scripturi uCoz Certificat Web Sitemap|RSS LinkPro - Director Web

Vezi Cele mai bune Filme Online!, Filme subtitrate în Română, Filme gratis Online, Filme vechi, Cinema HD, Filme de Acțiune noi.
© 2016 Filme Online 2015 Radio-Ghimpați !   Radio-Ghimpați
Cinema Online, Vizualizare gratuită, Filme Seriale în Radio-Ghimpați, Filme vechi, Vezi Filme Românesti.
Vizionează Winnetou în Valea Morţii (1968) Vizionează Drumul Dragonului (1972) Vizionează Uriasul - Gigante (1956) Vizionează Niagara (1953) Vizionează CasaBlanca (1942) Vizionează Splendoare în Iarbă (1961) Vizionează Baahubali 2 - Finalul (2017) Vizionează Lumea de Dincolo (2017) Vizionează Kong Insula Craniilor (2017) Vizionează Mos Craciun si Spiridusii (1985)
Sper Să Vă Placă Aceste Filme Clasice Unele De Top

Promovare Site GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT
uCoz